Η ιστορία της εταιρείας Garden Home Τσακιρίδης ξεκινά με την ίδρυση της το 1965 από τον Χρήστο Τσακιρίδη.Αρχική της μορφή ήταν η κατασκευή επίπλων κουζίνας.Αργότερα επεκτάθηκε σε εμπόριο επίπλων κατέχοντας διάφορες αντιπροσωπείες της Ελληνικής βιομηχανίας.

Το 1980 η εταιρεία επεκτάθηκε και εγκαταστάθηκε σε ένα ιδιόκτητο χώρο 3.500 τ.μ . Λίγα χρόνια αργότερα το 1987 η εταιρεία έγινε ομόρρυθμος και επεκτάθηκε στην εμπορία και τις εισαγωγές σε έπιπλα κήπου, βεράντας, είδη εξοχής, camping, όργανα παιδικής χαράς και πολλών άλλων συναφών ειδών.

Με οδηγό τις σημερινές ανάγκες που δημιουργήθηκαν μέσα από τον τρόπο ζωής, την τεχνολογική ανάπτυξη και την πηγαία επιθυμία του σύγχρονου ανθρώπου για ομορφιά, απλότητα, επιστροφή στη φύση,η Garden Home Τσακιρίδης προτείνει στους πελάτες της προϊόντα που εξισορροπούν τις απαιτήσεις για ποιότητα και ομορφιά.
Προχωράμε στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς με τον απαράμιλλο ζήλο που μας διακρίνει ακολουθώντας τις νέες τάσεις και καλύπτοντας τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Διατηρώντας την φιλοσοφία αυτή που θέλει το καλύτερο για τους πελάτες μας η Garden Home Τσακιρίδης καθιερώθηκε σε μια από τις πρώτες θέσεις στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά στον τομέα λιανικής πώλησης.